Om Jonie Design

Jonie Design grundades hösten 2019 av mig, Johanna Björklund, efter sju år som Grafisk designer och kreatör på olika kommunikationsbyråer i Stockholm. Där bland Nine Yards, Springtime, Springtime-Intellecta och Jung. 

För mig är grafisk design allt ifrån en cirkel i Powerpoint till ett omfattande visuellt varumärkesarbete. Oavsett vilket gör bra och insiktsfull design skillnad och är viktigt i ett kommunikativt syfte. I detta ingår att förstå vår samtid, rådande trender och vad som tilltalar målgrupper. 

I min vardag tar denna passion sig uttryck i skapandet av tryckfiler, miljöskisser, retuschering av bilder, mockups, visuella identiteter, produktion av visuella identiteter, infografik, rörligt/animerat, att bygga dramaturgi och begriplighet i presentationsmaterial samt att ge rådgivning inom grafisk kommunikation.

Illustration är mitt hjärteområde och något jag gärna implementerar i formgivningen eller skapar som en renodlad estetisk upplevelse.

Min roll som designer har alltid varit bred och jag ställer mig gärna med benen i fler områden för förstå kundens bakgrund, utmaningar och förväntingar. Designen är inte allt, men är den inte rätt och relavant blir ingenting trovärdigt.

Spana gärna in mig blogg hos: www.capdesign.se/blogg

Jag jobbar mot företag, organisationer och tillsammans med byråer.
Låt oss göra bra, roliga och viktiga saker ihop!


 

 

bildjoniedesign

Copyright www.jonie.se